Rizikový kapitál zaznamenal v Evropě pokles - Kloudová, Jana
Prehľad objemu investovaného rizikového kapitálu v Európe v druhom štvrťroku 2003. Veľká Británia ako najväčší a najaktívnejší trh s rizikovým kapitálom v Európe. Prehľad krajín s najväčším poklesom rizikového kapitálu. Porovnanie USA a Európy. Postavenie maďarského trhu v strednej Európe.