Čínská migrace v množném čísle - Moore, Markéta
Čínske dejiny a pohyb obyvateľstva. Od krajanských dedín k migračným sieťam. Číňania v Európe. Špecifiká čínskej migrácie do postkomunistických krajín strednej a východnej Európy. Hlavné faktory migrácie obyvateľstva.