Marketingová komunikace otevřené firmy - Toman, Miloš
Vlastnosti otvorenej marketingovej komunikácie. Praktický význam pojmov interaktívna, aktívna a všeobecná komunikácia. Manažment a otvorená marketingová komunikácia. Nahradenie krátkodobých obchodných stykov väzbami založenými na dlhodobej spolupráci. Dokončenie z čísla 9/2003.