Jak využívat controlling v marketingu? - Čichovský, Ludvík
Anglický a americký pojmový rozdiel medzi slovami "to manage" a "to controll". Päť typov definícii controllingu. Vzťah medzi controllingom a metódou BSC. Využitie a ciele controllingu v marketingovej praxi. Odborníci na controlling a metódy controllingu - monitoring, reporting a benchmarking. Controlling finančný a hodnotový.