Výskum zahraničného trhu ako predpoklad úspešného vstupu na tento trh - Gofusová, Katarína, 1977-
Výskum trhu v medzinárodnom prostredí. Prístup k analýze zahraničného trhu z rôznych hľadísk. Postupnosť krokov výskumu trhu. Prístupy k identifikácii jednotlivých typov výskumov na zahraničnom trhu. Uskutočňovanie výskumu trhu v reálnych trhových podmienkach.