Mliekareň sa neobáva spoločného trhu - Benková, Iveta
Tatranská mliekareň Kežmarok sa pripravuje na vstup do Európskej únie. Na trhu EÚ budú s vlastnou značkou a so špecifickým slovenským výrobkom. Plány a predpoklady. Vybrané ekonomické ukazovatele spoločnosti. Syry Tatranskej mliekarne aj na českých pultoch.