Kuba prežíva rozmach energetického sektora
Hospodárska situácia na Kube. Očakávaná zmena v dôsledku rozmachu energetického sektora. Pobrežné vody Kuby majú bohaté ložiská ropy, ktoré lákajú aj zahraničných investorov.