Přistěhovalectví v Itálii - Polednová, Klára
Zamyslenie sa nad pozitívnou funkciou prisťahovalectva v talianskej ekonomike. Taliansky trh práce a dopad prisťahovalectva. Odvetvia s najväčšou prítomnosťou prisťahovalcov. Práca na čierno, legalizácia prisťahovalcov a mechanizmus vstupu na územie Talianska. Charakteristika prisťahovalcov.