Vodárenské sústavy na Slovensku by mali začať podnikať - Hutňan, Marián
Prebiehajúca reštrukturalizácia slovenského vodárenstva a informovanie zástupcov obcí a miest. Skúsenosti so vstupom zahraničného investora v Čechách a na Slovensku. Porovnanie slovenských vodárenských spoločností podľa výšky aktív a počtu akcionárov.