Interný marketing nie je riadenie ľudských zdrojov - Ronec, Miloš
Prehľad rôznych klasifikácii marketingu. Obsahové vymedzenie pojmov integrovaný a interný marketing. Postavenie interného marketingu vo formálno-organizačnom usporiadaní firmy. Ciele, úlohy interného marketingu a nástroje na dosiahnutie úloh. Interný marketing ako neoddeliteľná súčasť marketingu spoločnosti.