Marketing v Európskej únii propagácia a marketing tabakových výrobkov - Križanský, Patrik
Po vstupe Slovenska do EÚ na jeho území nadobudnú platnosť právne normy prijaté na centrálnej úrovni EÚ. Podnikateľské prostredie EÚ a marketing tabaku a tabakových výrobkov. Európska únia a legislatívne pravidlá na tabakové výrobky. Ďalšie pravidlá regulujúce označenie a balenie tabakových výrobkov. Silná tabaková lobby proti novej európskej smernici. Svetová zdravotnícka organizácia a Rámcový dohovor o kontrole tabaku. Situácia tabakového marketingu na Slovensku. Ďalšie smerovanie Európskej únie.