Sociálny fenomén v životných postojoch Alexandra Dubčeka - Laluha, Ivan
Životný príbeh Alexandra Dubčeka. Sociálny fenomén v jeho životných postojoch. Prístup k fenoménu sociálna spravodlivosť. Osobnosť A. Dubčeka ako politika -praktika.