Vývoj demokratizačního procesu a ekonomické transformace v zemích střední a východní Evropy a v zemích bývalého Sovětského svazu - Paulík, Tibor
Skúmanie a hodnotenie priebehu transformácie v krajinách strednej a východnej Európy a v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu. Demokratizačný proces. Politický a ekonomický vývoj v hodnotených krajinách. Fungovanie demokracie v krajinách respondentov.