Nová paradigma súťaživosti ako inovácia statického modelu (dokonalej) konkurencie - Tokárová, Mária
Definície foriem hospodárskej súťaže, resp. konkurencie. Čistá súťaživosť, nesúťaživosť, kvázisúťaživosť a ich charakteristika. Zobjektívnenie rozhodovania protimonopolnej politiky. Teórie súťaživosti (contestability theories).