Stimuly v pristupujúcich krajinách, v krajinách uchádzajúcich sa o vstup, v krajinách EÚ - Špáni, Ivan
Prehľad investičných stimulov. Odhadované investičné stimuly za vybrané strategické investície v rokoch 1995-2000 v krajinách EÚ.