Úvod do managementu zdravotnických služeb - Pirožek, Petr
Základné smery ekonomicko-manažérskeho prístupu v zdravotníctve vo svete a v Českej republike. Oblasti reprezentujúce manažérske zameranie zdravotníckej starostlivosti. Charakteristika manažmentu zdravotníckych služieb.