Tranzitívne ekonomiky v procese európskej integrácie medzinárodná konferencia - Gonda, Vladimír
Pri príležitosti 50. výročia založenia Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave (9.-10.10.2003) sa konala medzinárodná vedecká konferencia Tranzitívne ekonomiky v procese európskej integrácie. Zámerom podujatia bolo analyzovať teoretické a praktické otázky transformácie ekonomiky SR a ďalších krajín strednej a východnej Európy a ich začleňovania do EÚ a EMÚ.