BORM - overview of the methodology and case study of the agrarian information system - Merunka, Vojtěch
BORM (Business Object Relationship Modelling) je metodológia pre vývoj business systémov, ktorá je založená na získavaní vedomostí o procesoch. Tento článok stručne prezentuje vlastnú metodológiu, jej nástroje a postupy na príklade prípadovej štúdie informačného systému pre agrárnu komoru. Metodológia BORM je založená na kombinácii objektovo orientovaného prístupu a procesného modelovania.