Desiatka bude podľa Bruselu na vstup do EÚ pripravená - Schönwiesner, Roman
Európska komisia (EK) hodnotí celkovo pozitívne pripravenosť desiatich krajín na vstup do EÚ v máji 2004. Hodnotenie jednotlivých krajín. Problémy Slovenska v štyroch prípadoch. Slovensko má problémy hlavne v kapitolách Hospodárska súťaž a Poľnohospodárstvo. Stabilný hospodársky rast Slovenska. Problém nezamestnanosti. Rozšírenie o ďalšie krajiny v r. 2007 (Bulharsko, Rumunsko, Turecko)?