[Pohon automobilov] - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Svet hľadá nové zdroje a pohony v doprave. Elektromobily aj hybridy prinášajú len miestne efekty. Budúcnosť patrí vodíku, tvrdia experti. Komerčný vodík je revolučná vec. Na čele vodíkového pelotónu sú USA a Japonsko, Európa zaostáva. Ako pracuje palivový článok.