Diferencované pojistné produkty v systému zdravotního pojištění - Dlouhý, Martin
Vývoj a premeny myšlienky diferencovných poistných produktov v Českej republike. Problematika spoluúčasti. Zahraničné skúsenosti. Vývoj v oblasti zdravotníctva v Českej republike po roku 1989. Príležitosti a úskalia poistných produktov z hľadiska ich možnej realizácie v ČR. Hodnotenie poistných produktov.