Management of zones in precision farming - Gnip, Pavel
Precízne poľnohospodárstvo je rýchlo sa rozvíjajúcou formou Systému riadenia farmy a zvlášť rastlinnej výroby. Systém zberu, spracovania a aplikácie informácií v Precíznom poľnohospodárstve už presahuje možnosti ich samotného využitia bežnými poľnohospodármi či poľnohospodárskymi podnikmi. Servisné spoločnosti v tomto prípade hrajú dôležitú úlohu v podobe vykonávania náročných operácií, zberu dát, ich analýzy a prezentácie. Manažment zóny je zjednodušenie zložitých analýz a doporučení vrátane ekonomiky.