Using technology of data collection and data processing in precision farming - Gnip, Pavel
Zber, spracovanie, prezentácia a aplikácia v systéme Precízneho poľnohospodárstva. Servisná spoločnosť pôsobiaca na trhu vytvára vhodné prostredie na zaistenie nielen zberu informácií, ale i kvalitnú distribúciu týchto informácií zákazníkovi. Jedným z takýchto nástrojov je MapServer umiestnený na webových stránkach internetu.