Goodwill v nadnárodně uznávaných účetních standardech - Zelenka, Vladimír
Pojem goodwill a možnosti jeho účtovného vykazovania. Vykazovanie goodwillu podľa Medzinárodných účtovných štandardov. Vykazovanie goodwillu v súlade s aktuálnými ustanoveniami v rámci U.S. GAAP.