Spoplatňovanie cestnej siete SR - Mikula, Ján
Slovenská republika a politika spoplatňovania dopravnej infraštruktúry v krajinách EÚ. Technické prostriedky použité pri spoplatňovaní používania ciest podľa prejdenej vzdialenosti. Prehľad súčasného vývoja v krajinách Európy. Charakteristika cestnej siete a porovnanie hustoty diaľnic v SR a iných krajinách. Súčasný systém spoplatnenia dopravy - spoplatnenie časové. Výhody a charakteristika systému spoplatňovania podľa prejdenej vzdialenosti.