Otmar Issing - Sobek, Otto
Život a dielo Otmara Issinga, významného nemeckého ekonóma, ktorý zohral významnú úlohu v teórii peňazí a v oblasti praktickej menovej politiky. Je autorom dvoch štandardných učebníc: Úvod do menovej teórie a Úvod do menovej politiky.