Predaj nehnuteľností (bytu, domu, garáže, pôdy a iných nehnuteľností) vo vzťahu k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2003 - Piršelová, Dagmar
Kedy ide o zdaniteľný príjem, resp. za akých podmienok ide o príjem od dane oslobodený.