Moderné štandardy daňovej kontroly a exekúcie - Burák, Emil
Moderné štandardy - základné črty vo všeobecnosti. Medzinárodné štandardy v kontrole a exekúcii. Projekcia daňovej správy SR uvažovaná od roku 2004.