Zmeny v návrhu nového zákona o dani z príjmov v porovnaní so súčasnou právnou úpravou - Žiak, Martin
Piliere ohlasovanej druhej daňovej reformy na Slovensku - návrh zákona o dani z príjmov a novelizovaný zákon o dani z pridanej hodnoty. Zavedenie rovnej dane vo výške 19 percent. Najvýznamnejšie zmeny podľa jednotlivých ustanovení návrhu zákona o dani z príjmov, ktorý zatiaľ nebol schválený.