K novej zmluve medzi SR a ČR o zamedzení dvojitého zdanenia a zabránení daňovému úniku v odbore daní z príjmov a z majetku - Fehér, Július
Vzorová zmluva OECD pre všetky vyspelé krajiny. Daňové vzťahy medzi ČR a SR. Komentár k novej zmluve o zamedzení dvojitého zdanenia.