Treasury, cash a risk management - Kovářová, Daniela
Cash flow ako kľúčový pojem vo finančnom riadení podniku. Vymedzenie treasury managementu a risk managementu. Treasury, risk a cash management v Českej republike. Informačné toky v rámci riadenia rizík.