Zmluva č. 238/2003 Z.z. medzi Slovenskou republikou a Českou republikou ...
Zmluva č. 238/2003 Z.z. ... o zamedzení dvojitého zdanenia a zabránení daňovému úniku v odbore daní z príjmov a z majetku. Úplné znenie.