Postavení finančních investic a finančních derivátů v současné úpravě US GAAP - Vašek, Libor
Súčasná situácia v oblasti vývoja účtovníctva. Hlavní tvorcovia US GAAP a ich vývoj. Kapitálový trh a jeho vplyv na účtovníctvo. Finančné investície v zobrazení US GAAP. Finančné deriváty v zobrazení US GAAP.