E-Commerce in agriculture, and food industry - Vrana, Ivan
Nové technológie a ich dopad na poľnohospodárstvo. Elektronický obchod v poľnohospodárstve a potravinárstve. B2B e-commerce pre efektívny manažment potravinárskych reťazcov.