Vztah hodnoty pro zákazníka a CRM - Hynšt, Michael
Tri filozofické chápania hodnoty a ich implikácia. Hodnota podľa hodnotového manažmentu. Manažment akosti a hodnota pre zákazníka. Pojem CRM (customers relationship management) a PRM (partner relationship management). Z histórie riadenia vzťahov so zákazníkmi. CRM dnes a jeho perspektívy. Vzťah CRM a hodnotového manažmentu.