Mimoburzové trhy a ich úloha vo finančnom systéme [2] - Chovancová, Božena
Dokončenie z č. 10/2003. Regulovaný kótovací systém OTC Bulletin Board. Trhové informácie poskytované prostredníctvom OTCBB. Dôležité informácie z pohľadu investora a emitenta. Porovnanie trhu Nasdaq a OTCBB. "Direct-acces trading" - rýchla nízkonákladová technológia obchodovania - na mimoburzových trhoch.