Kartelové právo a oblast pojišťovnictví - Běhan, Petr
Právny základ blokových výnimiek v oblasti poisťovníctva. Podmienky na odobratie výhod spočívajúcich v obecnej výnimke. Blokové výnimky v oblasti poisťovníctva v právnej úprave ES. Najzásadnejšie zmeny právnej úpravy v oblasti poolov. Ďalšie obmedzenia z pohľadu využitia skupinového vyňatia zo zákazu dohôd v oblasti poolov.