Poistný trh v Latinskej Amerike - Korauš, Antonín
Postavenie poistného trhu v modernej trhovej ekonomike. Súčasná situácia poistného trhu v Latinskej Amerike. Neživotné a životné poistenie v číslach za rok 2002. Vstup zahraničných poisťovateľov. Nové spôsoby ponuky a predaja poistenia. Tradiční brokeri a agenti. Poistný trh v Mexiku. Poisťovníctvo v Argentíne. Latinská Amerika a vývoj poisťovníctva v budúcich rokoch.