Výber dane zrážkou z príjmov fyzických osôb - postup platný pre rok 2003 - Piršelová, Dagmar
Tri spôsoby zdaňovania príjmov. Osobitná sadzba dane. Zabezpečenie dane. Zrážka preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti.