Nové pracovné metódy a pomôcky v daňovej kontrole - Burák, Emil
Inovačné zmeny v daňovej kontrole. Zdĺhavé riešenie veľkých daňových sporov s podozrením na daňové trestné činy. Nové pracovné pomôcky - manuály, analytické očká. Automatizácia postupov kontroly.