Zmena výšky minimálnej mzdy a jej dopad v sociálnej oblasti - Macková, Zuzana
Súčasná platná právna úprava minimálnej mzdy v SR. Vplyv minimálnej mzdy na platenie poistného na nemocenské poistenie, na dôchodkové zabezpečenie, na zdravotné poistenie i príspevku na poistenie v nezamestnanosti.