Vývoj nepriniesol prekvapenia
Makroekonomický vývoj na Slovensku v r. 2003. Rast spotrebiteľských cien. Vývoj v oblasti zahraničného obchodu - dovoz, vývoz. Index ESO (ekonomická sila občana) - medziročné porovnanie. Vývoj situácie v štátnom rozpočte.