Pomocný rebrík pre malých - Kusovská, Martina
Malé a stredné podniky (MSP) a podnikanie na Slovensku. Rady pre začínajúcich podnikateľov. Význam podnikateľského plánu.Podpora podnikania - pôžičky, záruky i úvery. Podiel MSP na zamestnanosti v roku 2002. Podiel MSP na exporte. Počet MSP v roku 2002. Novovzniknuté a zaniknuté MSP.