Akciový boom na Slovensku nehrozí - Onuferová, Marianna
Hodnotenie slovenského kapitálového trhu. problém nízkej likvidity na akciovom trhu. Akcie kótované na hlavnom trhu Burzy cenných papierov v Bratislave. Hodnotenie kurzu akcií v roku 2003. Päť najlepších a najhorších investícií (do konca októbra 2003).