Stimulace přílivu přímých zahraničních investic do zemí CEFTA - Bergová, Renáta
Vymedzenie základných pojmov - Cefta, investície a investičné ponuky. Faktory ovplyvňujúce prílev PZI, ich pozitíva a negatíva. Porovnanie transformácie jednotlivých krajín CEFTA a ich súčasnej ekonomickej situácie. Prehľad agentúr pre podporu prílevu priamych zahraničných investícií. Motivácia investorov.