Školský imperatív - Biľo, Šimon
Pozitíva a negatíva v oblasti vzdelávania na Slovensku. Inštitucionalizovanie vysokých škôl ako účastníkov na trhu. Trhovo orientované návrhy na reformu školstva. Nižšie formy vzdelávania. Slobodné školstvo. Sociálne aspekty reformy. Greshamov zákon vzdelávania.