Postavenie, účtovanie a zdaňovanie združenia podnikateľov bez právnej subjektivity s príkladmi - Jarinkovičová, Valéria
Zmluvy o združení podľa Občianskeho zákonníka. Právne predpisy upravujúce zdaňovanie a účtovné postupy pre podnikanie v združení. Vznik, existencia, činnosť združenia. Vystúpenie alebo vylúčenie účastníka zo združenia. Ukončenie činnosti združenia