Riziká úspešnosti Slovenskej republiky v EÚ - Bonko, Anton
Hospodárske a politické podmienky vstupu a pôsobenia Slovenska v EÚ. Nedostatočné inovačné aktivity, pomalý rast produktivity práce - znižovanie konkurenčnej schopnosti ekonomiky. Výkonnosť ekonomiky. Makroekonomická a menová stabilita. Legislatíva.