Produktivita ako významný faktor konkurencieschopnosti - Gregor, Milan
Význam produktivity pre rast konkurencieschopnosti. Klesanie konkurencieschopnosti Slovenska vo viacerých oblastiach. Úroveň produktivity v Európe. Prečo je produktivita na Slovensku taká nízka a čo robiť. Nová ekonomika.