Manažment značky a zvyšovanie ekonomickej výkonnosti podniku - Gazdík, Marián
Systém komplexného značkového riadenia ako prostriedok zvyšovania ekonomickej výkonnosti podniku. Proces značkového plánovania. Oceňovanie značiek. Značkové rozšírenia.